Om oss

Vikten av god ventilation är inte alltid en självklarhet, men vi vet att bra ventilation hjälper till att skapa ett hälsosamt inomhusklimat. I Sverige spenderar vi 90 % av vår tid inomhus och det är viktigt för såväl kropp som knopp att den luft vi andas är fri från föroreningar.

Förutom att det är viktigt för vårt välmående med fungerade ventilation är det även viktigt att ventilationen får tillsyn regelbundet! Att rengöra och serva ventilationen är viktigt för både funktion och för att minska brandsäkerheten. Vikten av ventilation tillsammans med viljan att förvalta den över 20 år långa erfarenhet vi har av branschen lade grunden till att Upplands Ventilationstjänst startades. Idag är vi ett etablerat företag inom Uppsala med ett 20 tal medarbetare.

Lite mer konkret

Vi ser det som en rättighet vi alla besitter att ha god luft inomhus och vill därför göra vår del i att bidra till ett behagligt inomhusklimat hos såväl privatpersoner som hos företag. Att vara ett flexibelt och ambitiöst företag har gjort att vi idag är experter på ventilation och brandsäkerhet.

Upplands Ventilationstjänst är idag Uppsalas enda certifierade ventilationsrengörare. Vårt mål är att vara det självklara valet när det kommer till allt inom ventilation, sotning och OVK.

Utan våra kunder skulle Upplands Ventilationstjänst inte existera därför värnar vi alltid om våra kunder och jobbar mycket med att bygga våra kundrelationer. Vi finns till för kunden och inte tvärt om!

Vi tror starkt på att bygga våra kundrelationer genom kvalitativt arbete och genom att arbeta långsiktigt med våra samarbetspartners. Att du som kund ska känna dig trygg i vårt samarbete och att du känner dig nöjd är alltid vårt främsta mål.

För oss på Upplands Ventilationstjänst är variation i vardagen en självklarhet, därför hjälper vi såväl större förvaltningsföretag, bostadsrättsföreningar och kommunen som privatpersoner och villaägare med deras ventilation, imkanaler och eldstäder!