Installation av Ventilation

Ventilation är viktigt för att säkerställa ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Upplands Ventilationstjänst hjälper er med installation av nytt eller byte av ventilationsanläggningar och system. Förutom goda hälsoaspekter kan ett nytt ventilationssystem minska er energiförbrukning och minska driftkostnaderna i era lokaler.

Vi på Upplands Ventilationstjänst kan hjälpa er med såväl nyinstallation som ombyggnad av ventilation. Tillsammans tittar vi på era behov och tar fram en lösning som är anpassade efter era lokaler och hur dessa används dag till dag.

Upplands ventilationtjänst bil framifrån

Ventilationslösningar för effektiv luftcirkulation

En ventilationsinstallation är alltid anpassad efter byggnaden och kräver att installatören besitter den kompetens som krävs. Samtliga av våra ventilationsinstallatörer besitter nödvändig kompetens och eftersom vi arbetar med såväl stora företag som privatpersoner har vi erfarenhet från en stor mängd olika installationer. Något som alla ventilationssystem har gemensamt är att de kräver ett jämt flöde av luft in i byggnaden och luft ut ur byggnaden, vi ser till att ni får en fungerande ventilationsinstallation som bidrar till ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat.

Injustering av ventilation

I samband med en ventilationsinstallation eller ombyggnation av ventilationsanläggningar och system behöver en injustering av ventilationen genomföras. Att injustera ventilationen är viktigt för att ventilationen ska fungera korrekt.

Fördelar med injustering av ventilation

Att injustera ventilationen gör att luftflöden och luftcirkulationen blir kontrollerade, det minskar risken för dåligt inomhusklimat, minskar ventilationsljud samt risken för fukt och radonproblem. Utöver de hälsorelaterade fördelarna med injustering är det även en viktig aspekt i att säkerställa ett energieffektivt ventilationssystem som minskar energikostnaderna för byggnaden.

    Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Upplands Ventilationstjänst lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.